dimarts, 18 de maig del 2010

La prestatgeria digital





De què es tracta?

La Prestatgeria digital és un espai des del qual els docents i qualsevol entitat relacionada amb l'àmbit educatiu poden crear, juntament amb els alumnes i d'una manera fàcil i senzilla, llibres digitals que queden emmagatzemats i que, per tant, sempre poden ser consultats.
Gràcies al programa MyScrapbook amb llicència GPL es poden afegir els continguts dels llibres d'una manera molt fàcil, una característica molt important és què és un recurs que està a l'abast de tothom; fins i tot pot ser utilitzat pels alumnes més petits.
Hi ha diferents nivells de configuració, però a mesura que es van introduint pàgines, aquestes es van numerant, configurant un índex de manera automàtica per poder realitzar consultes puntuals.


Quina és la nostra opinió?

Les prestatgeries digitals són una eina útil a les escoles, ja que permeten treballar conjuntament professors i alumnes.
És important que les noves tecnologies proporcionin facilitats en el seu ús, per tal de promoure'l. A més, que aquests llibres creats es puguin consultar posteriorment és un fet motivador, ja que així treballem en els seus continguts i la seva estètica per a que, un cop acabat, puguem estar-ne satisfets.




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada